2013年7月16日星期二

HP meilleur examen Hp2-E29, questions et réponses

But que Pass4Test n'offre que les produits de qualité est pour vous aider à réussir le test HP Hp2-E29 100%. Le test simulation offert par Pass4Test est bien proche de test réel. Si vous ne pouvez pas passer le test HP Hp2-E29, votre argent sera tout rendu.


Le suucès n'est pas loin de vous une fois que vous choisissez le produit de Q&A HP Hp2-E29 de Pass4Test.


Vous avez aussi la possibilité à réussir le test HP Hp2-E29. Pass4Test offre la service de la mise à jour gratuite pendant un an. Si vous échouez le test, votre argent sera tout rendu. Maintenant, vous pouvez télécharger la partie gratuite prendre examinser la qualité des produits de Pass4Test.


Code d'Examen: Hp2-E29

Nom d'Examen: HP (Planning and Designing HP SMB Solutions)

Questions et réponses: 166 Q&As

Finalement, la Q&A HP Hp2-E29 plus nouvelle est lancé avec tous efforts des experts de Pass4Test. Aujourd'hui, dans l'Industrie de IT, si on veut se renforcer sa place, il faut se preuve la professionnalité aux les autres. Le test HP Hp2-E29 est une bonne examination des connaissances professionnelles. Avec le passport de la Certification HP, vous aurez un meilleur salaire et une plus grande space à se développer.


Hp2-E29 Démo gratuit à télécharger: http://www.pass4test.fr/HP2-E29.html


NO.1 Which HP software application is required to manage an HP StorageWorks Enterprise Virtual Array
solution?
A. HPStorageWorks Secure Manager
B. HPStorageWorks Command View EVA
C. HP Storage Essentials SRM Software Suite
D. HP Continuous Access EVA
Answer: B

HP   Hp2-E29 examen   Hp2-E29   certification Hp2-E29
3.Which component in an HP Data Protector solution runs the core software and contains the Data
Protector database?
A. media server
B. console server
C. cell manager
D. media manager
Answer: C

HP   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29 examen
4.A customer wants to use HP Systems Insight Manager (HP SIM) to secure their management
environment. Which technologies are used with HP SIM accomplish this task? (Select two.)
A. SSL
B. WMI
C. DMI
D. SNMP
E. SSH
Answer: A,B

certification HP   Hp2-E29   certification Hp2-E29   Hp2-E29
5.When a G6 blade solution includes Flex-10 Virtual Connect Ethernet modules, what are possible
bandwidth configurations for a single Flex-NIC on port 1? (Select two.)
A. 10Mb
B. 300Mb
C. 750Mb
D. 8Gb
E. 16Gb
Answer: B,D

HP   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29
6.Which feature becomes available when a G6 blade solution includes Flex-10 Virtual Connect Ethernet
module?
A. support for port aggregation for each blade increases to 10 ports
B. blade NICs auto-negotiate to 10/100Mb bandwidth
C. embedded Flexible NICs for each blade increases to 10 NICs
D. bandwidth for each network card can be dynamically changed from 100Mb up to 10Gb
Answer: D

certification HP   Hp2-E29 examen   Hp2-E29   certification Hp2-E29
7.A customer wants to order several ProLiant servers as virtual machine hosts. Which HP iVirtualization
solutions are available to the customer? (Select two.)
A. Red Hat Linux Enterprise Server
B. VMware ESX 4i
C. CitrixXenServer
D. VMware Server
E. Microsoft Windows Virtual Server 2005
F. Microsoft Virtual Hyper-V
Answer: B,C

HP examen   Hp2-E29   certification Hp2-E29   certification Hp2-E29   Hp2-E29
8.Which statement is true about processor cache?
A. it reduces the risk of downtime.
B. It enables floating point processing.
C. It reduces the amount of time needed for the processor to access data.
D. it reduces risk of data loss.
Answer: C

certification HP   Hp2-E29 examen   Hp2-E29   Hp2-E29 examen   Hp2-E29   Hp2-E29
9.Which RAID level is able to withstand any two simultaneous hard drive failures?
A. RAID 1
B. RAID 1+0
C. RAID 6
D. RAID 5
Answer: C

certification HP   certification Hp2-E29   Hp2-E29 examen   Hp2-E29 examen
10.Which feature included in the firmware of D2D Backup System eliminates redundant data during
backups by saving a single copy of identical data, replacing any further instance with pointers back to the
one copy?
A. dynamic reallocation
B. data retention
C. deduplication
D. low bandwidth replication
Answer: C

HP   Hp2-E29   Hp2-E29 examen   Hp2-E29
11.Which ProLiant servers have a maximum of four processor sockets? (Select two.)
A. ML370
B. BL860c
C. DL585
D. BL680C
E. DL785
Answer: D,E

certification HP   Hp2-E29   Hp2-E29 examen   certification Hp2-E29
12.Which component from HP Insight Foundation Suite for ProLiant can be used for array configuration
and guided installation of the supported operating system?
A. SmartStart CD
B. Management DVD
C. Firmware Maintenance CD
D. Insight Software DVD
Answer: A

HP examen   Hp2-E29   certification Hp2-E29   Hp2-E29
13.What additional functionality does HP Insight Remote Support provide to customers using HP SIM?
(Select two.)
A. remote event notification and forwarding
B. integrated warranty tracking and online remote support
C. remote configuration and repair of management agents
D. integration with HP Insight License Manager
E. remoteiLO 2 graphical console access
Answer: A,B

HP   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29 examen
14.Your customer is consolidating his environment on four ProLiant servers running VMware ESX 4.0.
Which HP insight Control functionality can help him to convert physical machines to a virtual machine
form on ESX 4.0 servers?
A. performance management
B. server deployment
C. server migration
D. virtual machine management
Answer: C

HP   certification Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29 examen
15.Which Insight Control component identifies and prevents potentially critical problems on ProLiant
servers by providing real-time hardware event monitoring and secure event submission to HP Support?
A. HP Software Event Subscription
B. HP Insight Performance Manager module
C. Version Control Repository and Version Control Agent
D. HP Insight Remote Support
Answer: D

HP examen   Hp2-E29   Hp2-E29 examen   Hp2-E29   certification Hp2-E29
16.What does Dynamic Processor Resilience enhance?
A. data security
B. server availability
C. fast clustering failover
D. floating point performance
Answer: B

HP examen   certification Hp2-E29   Hp2-E29 examen
17.Which tape technology allows hardware-based encryption?
A. HP SuperDLTtape II 600GB
B. DLTVS160
C. SDLT600
D. LTO-4
Answer: D

HP examen   certification Hp2-E29   Hp2-E29   certification Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29
18.Which HP disk-based storage solution provides both unattended backups and rapid restore of data for
LAN-based servers, and can also emulate popular tape libraries tape drives?
A. HP Virtual Library System (VLS)
B. HP Enterprise Virtual Array (EVA)
C. HP Modular Smart Array (MSA) 2000 G2
D. Removable Disk Backup System (RDX)
Answer: A

certification HP   certification Hp2-E29   Hp2-E29 examen   certification Hp2-E29   Hp2-E29
19.What enables resiliency in an HP Converged Infastructure? (Select two.)
A. power, cooling, and interconnect capabilities of the HPBiadeSystem c3000 enclosure
B. visualization products like VMware or Microsoft Hyper-V solutions
C. HPStorageWorks data protection solutions
D. modular building blocks providing maximum flexibility for scalability and customization
E. HP Insight Software components with appropriate services
Answer: D,E

HP examen   Hp2-E29 examen   certification Hp2-E29   certification Hp2-E29   Hp2-E29 examen
20.Which HP software component can be used to install multiple ProLiant servers quickly and predictably
in an unattended fashion using scripts and systems images?
A. HP Remote Deployment Utility
B. HPIgnite-UX
C. HP Server Migration Software forProLiant servers
D. HP Insight Rapid Deployment software
Answer: D

HP examen   certification Hp2-E29   certification Hp2-E29   Hp2-E29

Pass4Test est aussi un site d'offrir la ressource des connaissances pour le test Certification IT. Selon les Feedbacks venus de gens qui ont untilié les produits de Pass4Test, Pass4Test est un site fiable comme l'outil de se former. Les Q&As offertes par Pass4Test sont bien précises. Les experts de Pass4Test mettent à jour nos documentations de formation de temps de temps.


没有评论:

发表评论